Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Gember

Gember

Omschrijving

Tja, die ochtendmisselijkheid in de zwangerschap. Daar ontkom je zelden aan. Het beste remedie voor die misselijkheid is gember. Het kalmeert de maag en heeft een verzachtend effect op de spijsvertering. Drink dit in kleine beetjes gedurende de dag voor verlichting van misselijkheid.

De gemberwortel komt oorspronkelijk uit India en binnen de Ayurveda wordt hij veelvuldig gebruikt. Gember doet wonderen voor de spijsvertering, helpt bij maagpijn en een opgeblazen gevoel. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop.

Een beetje extra pit kun je in de ochtend wel gebruiken en dat geeft de gemberthee je zeker. Daarom hebben we de thee opgenomen in ons pakket Goedemorgen Mama. Gemberthee is ook heel goed om in de kraamtijd te drinken. Het verwarmende effect van de gember helpt je lichaam bij het herstel na de bevalling.

Je kunt gember goed mixen met onze andere theesoorten voor wat extra pit of extra heilzame werking. Mix gember bijvoorbeeld met frambozenblad of fenegriek.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 theelepel thee per kopje (250ml water). Laat 5-10 minuten trekken laten. Hoe langer de thee trekt, hoe pittiger de smaak. Drink maximaal 3 kopjes per dag. 

Winkelwagen