Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Groenbos

Groenbos

Omschrijving

Grappig niet waar, een thee in het pakket Rooibos Mama die Groenbos heet? Deze thee wordt ook wel groene rooibos genoemd. Groenbos komt net als de meer bekende gewone rooibosthee uit Zuid-Afrika.

Groenbos is de niet-geoxideerde variant van rooibos. De thee heeft heeft groene blaadjes. Na het zetten is de thee mooi oranje van kleur. Omdat het minder bewerkt is, blijven zoveel mogelijk van de natuurlijke voedingswaarden behouden. Vitamines, mineralen en antioxidanten, je vindt ze allemaal in deze thee.

Die antioxidanten beschermen ons tegen zogenaamde vrije radicalen in ons lichaam. Handig, want zo vertraag je het verouderingsproces en verklein je de kans op het ontstaan van nare aandoeningen zoals kanker en hart- en vaatziektes. Natuurlijk wil je in de zwangerschap de vrije radicalen uit je lichaam bannen om te voorkomen dat dit effect heeft op de groei van je baby.

De groenbos is fris en wat grassig en moutig van smaak door de mineralen in de thee. 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 theelepel per kopje (250ml water). Laat 5 minuten trekken. Groenbos kan onbeperkt gedronken worden in de zwangerschap en kraamtijd. 

Winkelwagen