Uitleg thee

Uitleg en informatie over onze thee

Voor onze theepakketten gebruiken we alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Zo weet je zeker dat je het veilig kunt drinken. Bij onze thee hoef je niet op de verpakking te letten om te zien of er iets in zit dat je kunt drinken tijdens de zwangerschap. Dit in tegenstelling tot sommige theesoorten van andere merken.

Wat je liever niet wilt drinken: 

  1. Thee met cafeïne  
  2. Kruiden die jij beter kunt vermijden tijdens jouw zwangerschap 
  3. Natuurlijke en onnatuurlijke aroma’s en andere toevoegingen – bijvoorbeeld toevoegingen die extra smaak of kleur geven aan thee
Wat je wel wilt drinken: 
  • Cafeïnevrij thee op basis van kruiden of rooibos 
  • Kruiden die veilig zijn om te drinken tijdens jouw zwangerschap en bij het geven van borstvoeding 
  • Vrij van toevoegingen zoals aroma’s 

Geen zorgen, wij hebben uitgezocht welke ingrediënten geschikt zijn te drinken in de zwangerschap en kraamtijd.  Alle theesoorten zijn op basis van kruiden en vrij van cafeïne. Ook heeft onze thee geen toegevoegde aroma’s of andere toevoegingen.  Zo kom jij (en jouw baby!) gezond de zwangerschap en kraamtijd door.

Per theesoort hebben wij uitgebreide informatie toegevoegd. We hebben de belangrijkste fytonutriënten voor je opgeschreven. Dit zijn de bioactieve stoffen in planten zoals vitamines en mineralen. Je leest wat de heilzame werking is van de verschillende kruidenthee, in welke termijn van de zwangerschap of kraamtijd de thee het beste gedronken kan worden en in welke pakketten de thee terugkomt.

Theesoorten Zwangerschapsthee 

Theesoorten Mamathee 

Winkelwagen