Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Brandnetel

Brandnetel

Omschrijving

Veel mensen zien brandnetel als een vervelend onkruid. Als je van ons leert  wat een wonderlijk kruid dit eigenlijk is denk je daar vanaf nu wel anders over.

Brandnetel heeft een vochtafdrijvende werking en is daarom zo fijn om te drinken na de bevalling. Je houdt namelijk aan het einde van de zwangerschap veel vocht vast en dat laat je lichaam weer los in de kraamtijd. De brandnetel ondersteunt bij dit reinigingsproces en is bloedzuiverend. De werking op het bloed is kenmerkend voor de brandnetel. Dat komt doordat brandnetel een echte mineralen bom is. Brandnetel is rijk aan ijzer, magnesium en calcium. Het zorgt voor aanmaak van rode bloedcellen en helpt zo het bloedverlies te compenseren. Ook vermindert het klachten van aambeien.

Brandnetel bevat veel chlorofyl. Dit heeft een ondersteunend effect voor de darmflora en je afweersysteem. En alsof dat nog niet alles is, is brandnetel ook goed voor de gezondheid van huid en helpt het de haargroei. Wel zo fijn met de haaruitval waarmee vrouwen kampen in de kraamtijd.

Je vindt de brandnetelthee in ons pakket Herstel Mama, samen met de thee Vrouwenmantel.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 theelepel per kopje (250ml water). Laat 10 minuten trekken. Drink maximaal 3 kopjes per dag. Geschikt om na bevalling in kraamtijd te drinken. 

Winkelwagen