Thee shop

Ons assortiment bestaat uit zwangerschapsthee en mamathee. Hieronder lees je welke pakketten wij hebben en wat de voordelen zijn per pakket. 

Zwangerschapsthee – eerste trimester tot en met derde trimester 

Onze pakketten met zwangerschapsthee zijn geschikt om veilig te drinken tijdens alle trimesters van de zwangerschap. Uiteraard kun je de thee ook in de kraamtijd blijven drinken en bij het geven van borstvoeding.

We hebben een mooie selectie van theesoorten in ons assortiment. Wij hebben de volgende pakketten zwangerschapsthee:

  • Relax Mama: gericht op ontspanning en bevorderen van slaap. Bevat kamille en lindebloesem. Dit pakket is onze bestseller!
  • Goedemorgen Mama: helpt ochtendmisselijkheid tijdens de zwangerschap verlichten. Bevat citroenmelisse en gember
  • Rooibos Mama: verwarmende thee, vol mineralen. Bevat honingbos en groenbos. Honingbos is ook heerlijk als ijsthee

Mamathee – derde trimester zwangerschap, herstel na bevalling en borstvoeding

Ons assortiment met mamathee is geschikt in de laatste weken van de zwangerschap en de periode na de bevalling. Wij hebben de volgende pakketten mamathee:

  • Ready Mama: ondersteunt lichaam in voorbereiding op bevalling. Bevat frambozenblad en moringa. Frambozenblad is vanaf week 37 te drinken en heeft een versterkende werking op de spieren in de baarmoeder. Dit pakket is onze bestseller!
  • Herstel Mama: helpt het lichaam herstellen na de bevalling. Bevat vrouwenmantel en brandnetel. Vrouwenmantel heeft een samentrekkend effect op de baarmoeder. Het zorgt voor de natuurlijke reiniging van de baarmoeder.
  • Borstvoeding Mama: ondersteunt de natuurlijke productie van moedermelk. Bevat fenegriek en alfalfa. Fenegriek helpt bij constipatie en winderigheid, ook als jouw kindje hier last van heeft.

Elk pakket hebben wij met veel zorg samengesteld, zodat jij onbezorgd kan genieten van de thee. Een pakket bestaat uit twee soorten thee die je lekker kan afwisselen. De thee is 100% cafeïnevrij. En vrij van toevoegingen, zoals (natuurlijke) aroma’s en smaakstoffen. Al onze thee is losse thee. Voor het zetten van de thee heb je dus een thee-ei, theezeefje of zakje nodig.

 

Zwangerschapsthee

Mama-thee

Winkelwagen