Over ons

Over Mama-thee

Wij zijn Denise en Margot, twee zussen die allebei groot liefhebber zijn van thee. Margot nog een beetje meer dan Denise. Ze weet als geen ander de lekkerste theesoorten te vinden en te combineren.

Denise krijgt als orthomoleculair voedingstherapeut regelmatig de vraag van haar zwangere cliënten welke thee ze veilig kunnen drinken. Want met alle regels zien ze door de bomen het bos niet meer. 

Door deze gecombineerde passie en kennis is het idee van Mama-thee geboren. Met het diverse aanbod van Mama-thee is de zoektocht naar geschikte thee tijdens de zwangerschap en in de kraamtijd verleden tijd. 
Je vindt in ons assortiment allerlei soorten losse (kruiden-) thee. Alle theesoorten zijn volledig cafeïnevrij. De thee is lekker en heeft bovendien vaak een
heilzame werking door de verschillende fytonutriënten die de thee bevat. Je leest op onze theepagina meer over elk theesoorten in ons assortiment. 

We hebben theesoorten die helpen om je lichaam voor te bereiden op de bevalling en andere soorten die ondersteunen bij het herstel in de kraamtijd. Ook hebben we thee is ons assortiment die de borstvoeding boost. Allemaal in fijne pakketten samengevoegd en daarmee ook hartstikke leuk om jezelf of een ander cadeau te doen. Je vindt alle pakketten in onze thee-shop.

Met veel zorg en liefde hebben wij de pakketten met zwangerschapsthee en mamathee samengesteld

Over Margot 

Margot is misschien wel de grootste theeliefhebber die er bestaat. Liters thee gaan er bij haar doorheen. Ze weet dan ook precies welke smaken goed combineren en maakt de lekkerste blends. Deze kennis over en liefde voor thee gebruikt ze voor het samenstellen van het fijne assortiment met theepakketten en thee accessoires.

Al het werk voor Mama-thee doet Margot naast haar baan in finance. Ze zit het grootste gedeelte van de dag met haar neus in de cijfers. Dan is het fröbelen met de pakketjes een welkome afwisseling. Leuke combinatie, toch?

Leuke weetjes over Margot

  • Is groot fan van Italië (cultuur, Italiaans eten, heerlijke wijn) en spreekt een goed woordje Italiaans.
  • Houdt van gezelschapsspelletjes zoals Qwixx, Yahtzee, Triominos en kaartspelletjes. 
  • Kijkt even achterom als er een leuke teckel voorbij loopt. 

Over Denise 

Als doula ziet Denise veel zwangeren in haar praktijk. Ze begeleidde de afgelopen jaren honderden gezinnen in aanloop naar en tijdens de bevalling. Met haar achtergrond als orthomoleculair therapeut voorziet ze haar cliënten van voedingsadvies rondom de zwangerschap. Wat kan je zoal eten om gezond de zwangerschap door te komen en een gezonde baby te groeien, maar ook om goed te herstellen in de kraamtijd.

De natuur bevat veel voedingsstoffen, waaronder tal van kruiden, die je in onze unieke samengestelde theepakketten terugvindt. De kennis die zij de afgelopen jaren opdeed binnen haar praktijk zet ze in bij het samenstellen van de pakketten van Mama-thee. Zo heeft Denise het pakket Ready Mama samengesteld voor het voorbereiden van je lichaam op de bevalling. Ook het fijne pakket Borstvoeding Mama heeft zij samengesteld. Dit pakket zorgt voor een boost voor de borstvoeding.

Leuke weetjes over Denise

  • Houdt van bakken en zet de lekkerste baksels op tafel. Haar bananenbrood is bij velen geliefd! 
  • Doet graag een (gek) dansje. 
  • Houdt van haar verjaardag vieren. Zo kan haar verjaardag wel vier dagen worden gevierd. 

Interesse in onze theepakketten?

Bekijk nu onze samengestelde theepakketten met zwangerschapsthee en mamathee

Winkelwagen