Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Mamathee

Mamathee – derde trimester zwangerschap, herstel na bevalling en borstvoeding

Ons assortiment met mamathee bestaat uit verschillende soorten thee. De thee is geschikt in de laatste weken van de zwangerschap en de periode na de bevalling. Wij hebben de volgende pakketten mamathee:

  • Ready Mama: ondersteunt lichaam in voorbereiding op bevalling. Bevat frambozenblad en moringa. Frambozenblad is vanaf week 37 te drinken en heeft een versterkende werking op de spieren in de baarmoeder. Dit pakket is onze bestseller!
  • Herstel Mama: helpt het lichaam herstellen na de bevalling. Bevat vrouwenmantel en brandnetel. Vrouwenmantel heeft een samentrekkend effect op de baarmoeder. Het zorgt voor de natuurlijke reiniging van de baarmoeder.
  • Borstvoeding Mama: ondersteunt de natuurlijke productie van moedermelk. Bevat fenegriek en alfalfa. Fenegriek helpt bij constipatie en winderigheid, ook als jouw kindje hier last van heeft.

Elk pakket hebben wij met veel zorg samengesteld, zodat jij onbezorgd kan genieten van de thee. Een pakket bestaat uit twee soorten thee die je lekker kan afwisselen. De thee is 100% cafeïnevrij. En vrij van toevoegingen, zoals (natuurlijke) aroma’s en smaakstoffen. Al onze thee is losse thee. Voor het zetten van de thee heb je dus een thee-ei, theezeefje of zakje nodig.

Uiteraard kun je in de kraamtijd ook onze zwangerschapsthee drinken. Het pakket Relax Mama is een van onze favorieten en helpt je heerlijk te slapen.
Bekijk onze pakketten, kies jouw favoriete mamathee en bestel eenvoudig.

Enjoy your tea!

Pakketten mamathee

Winkelwagen