Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Kamille

Kamille

Omschrijving

Kamille is een bloemetje dat ontzettend heilzaam is. Het is niet voor niets het symbool voor ons logo geworden, want zowel in de zwangerschap als in de kraamtijd kun je kamille op heel veel manieren inzetten.

Wij kozen ervoor om kamille in het pakket Relax Mama op te nemen omdat het zo’n heerlijk rustgevende werking heeft op ons lichaam. Dat komt onder andere door de magnesium die er in zit. Drink kamillethee in de avond voor een goede nachtrust of gedurende dag als je een moment van rust kan gebruiken.

Daarnaast werkt kamille verzachtend voor de maag, dus geweldig als je last hebt van maagzuur. Ook voor het slapen gaan kan kamille helpen maagzuur te verlichten. 

Ook voor uitwendig gebruik kun je de kamille inzetten in de kraamtijd, dankzij de antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Je kunt een infusie maken door de kamille te laten trekken terwijl het water afkoelt. Zodra het water op lichaamstemperatuur is kun je er bijvoorbeeld de vagina mee spoelen als je last hebt van scheurtjes of hechtingen of de anus om het ongemak van aambeien te verlichten.

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 theelepel per kopje (250ml water). Laat 5-10 minuten trekken. Kamille kan onbeperkt gedronken worden in de zwangerschap en kraamtijd. Voor een infusie voor uitwendig gebruik na de bevalling kun je de kamille laten trekken terwijl het water afkoelt.

Winkelwagen