Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Moringa

Moringa

Omschrijving

Op zoek naar een thee die vol antioxidanten zit? Dan moet je moringa hebben! Antioxidanten vangen vrije radicalen, die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Moringa heeft een positief effect op de energiehuishouding, vooral als je dit in de ochtend neemt.

Moringa is net als frambozenblad een perfecte toner voor de baarmoeder en het helpt de spieren in de baarmoeder te versterken. Moringa is rijk aan ijzer, vitamine C, vitamine A en vitamine E in, waardoor het helpt met de aanmaak van bloed en goed is bij bloedarmoede of bloedverlies. Samen dus het perfecte duo in ons pakket Ready Mama

Moringa mag met recht ook wel de wonderboom of levensboom genoemd worden want is ook nog eens rijk aan veel aminozuren. De eiwitten die we nodig hebben voor het bouwen van onze cellen.

Ook na de bevalling, in de kraamtijd kun je moringa goed inzetten. Het stimuleert de aanmaak van moedermelk en daarnaast boost het de productie van het hormoon serotonine. Dit hormoon helpt met de baby blues na een bevalling.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 theelepel per kopje (250ml water). Laat 5-10 minuten trekken. Drink maximaal 3 kopjes per dag. 

Winkelwagen