Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Fenegriek

Fenegriek

Omschrijving

Fenegriek komt oorspronkelijk uit India en wordt veel gebruikt binnen de Ayurvedische geneeskunde. Het versterkt de slijmlaag in de maag en darmen, waardoor het de spijsvertering bevordert. Zo helpt het bij constipatie, maar ook bij winderigheid. Ook wanneer je baby daar last van heeft kun je fenegriek drinken om de baby te ontlasten. Immers, wat jij tot je neemt wordt overgedragen via de moedermelk als je borstvoeding geeft.

Fenegriek is rijk aan mineralen. Hierdoor wordt het ingezet bij bloedarmoede vanwege de bijzonder hoge hoeveelheid ijzer die het bevat. Naast ijzer bevat fenegriek ook een hoge dosis koper, wat goed is voor ons hart. 

Wij hebben fenegriek opgenomen in het pakket Borstvoeding Mama vanwege de krachtige werking op de moedermelkproductie. Het is een zogenaamd ‘galactogogum’. 

Soms is het even wennen aan de smaak, want fenegriek kan wat bitter qua smaak zijn. Vanwege de fantastische geneeskrachtige werking wilden we hem jullie niet onthouden. Je kunt fenegriek eventueel mixen met de gember uit ons pakket Goedemorgen Mama voor een andere smaakbeleving.

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 theelepel per kopje (250ml water). Laat 10 minuten trekken. Drink maximaal 3 kopjes per dag. 

Winkelwagen