Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Zwangerschapsthee

Zwangerschapsthee – eerste trimester tot en met derde trimester 

Onze pakketten met zwangerschapsthee zijn geschikt om veilig te drinken tijdens alle trimesters van de zwangerschap. Zwangerschapsthee kun je ook in de kraamtijd blijven drinken en bij het geven van borstvoeding.

Onze zwangerschapsthee is heerlijk als jij moment van rust kan gebruiken. Even ontspannen met een lekkere kop thee. Ook hebben wij thee die helpt tegen ochtendmisselijkheid. Wij hebben de volgende pakketten zwangerschapsthee:

  • Relax Mama: gericht op ontspanning en bevorderen van slaap. Bevat kamille en lindebloesem. Dit pakket is onze bestseller!
  • Goedemorgen Mama: helpt ochtendmisselijkheid tijdens de zwangerschap verlichten. Bevat citroenmelisse en gember
  • Rooibos Mama: verwarmende thee, vol mineralen. Bevat honingbos en groenbos. Honingbos is ook heerlijk als ijsthee

Elk pakket hebben wij met veel zorg samengesteld, zodat jij onbezorgd kan genieten van de thee. Een pakket bestaat uit twee soorten thee die je lekker kan afwisselen. De thee is 100% cafeïnevrij en vrij van toevoegingen, zoals (natuurlijke) aroma’s en smaakstoffen. Al onze thee is losse thee. Voor het zetten van de thee heb je een thee-ei, theezeefje of zakje nodig.

Bekijk onze pakketten, kies jouw favoriete zwangerschapsthee uit en bestel eenvoudig. Ben je op zoek naar een thee voor de laatste weken van de zwangerschap of herstel na de zwangerschap? Bekijk dan ons assortiment mamathee.

Enjoy your tea!

Pakketten zwangerschapsthee

Winkelwagen