Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Thee om mee te ontspannen tijdens jouw zwangerschap

Spannende tijden als jij zwanger bent en binnenkort een kindje verwacht. Jouw lijf is hard aan het werk om een mini mensje te laten groeien. En jij hebt vast een hoop te regelen voor de komst van jouw kindje. Vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen en tijd in te bouwen voor ontspanning. Wist je dat thee heel goed werkt om lekker mee te ontspannen? Even een kopje thee inschenken en ontspannen op de bank opdrinken. Maar welke thee is geschikt voor een ontspannen moment? En ook nog een thee die cafeïnevrij is en lekker om te drinken? Wij geven een aantal tips voor fijne theetjes.

1. Kamille

Kamille staat bij jou misschien niet bekend om een thee die lekker is om te drinken. Niets is minder waar! Kies kamille van goede kwaliteit en ga voor een losse variant. Dus niet voorverpakt in zakjes. Losse kamille is heerlijk zacht van smaak en zeer aangenaam om te drinken. Kamille heeft een rustgevend effect. Deze thee drink je voor een heerlijk moment van ontspanning tijdens jouw zwangerschap. De thee is lekker om overdag te drinken of ’s avonds voordat je gaat slapen. Kamille zit in ons pakket Relax Mama. Alleen de naam van het pakket Relax Mama zegt al genoeg ;). 

 

Mama-thee thee ontspannen zwangerschap

 

2. Honingbos

Honingbos is een heerlijke thee die veel smaak heeft. De thee is heerlijk zoet. Honingbos zoet heeft een mooie, warmrode kleur. Echt een feestje in jouw kop thee. Honingbos doet denken aan Rooibos. De smaak is zoeter dan Rooibos. Deze thee is perfect om lekker mee te ontspannen. Honingbos is 100% cafeïnevrij en kan jij onbezorgd drinken tijdens jouw zwangerschap. Fijne bijkomstigheid: honingbos is rijk aan mineralen, zoals ijzer en magnesium. Honingbos bestel je eenvoudig bij Mama-thee.

3. Lindebloesem

Lindebloesemthee is wat minder bekend om te drinken. Lindebloesem heeft een kalmerende werking en bevordert de slaap. Deze thee is perfect om in de avond te drinken voordat je gaat slapen. Veel zwangere vrouwen hebben moeite om in slaap te komen, zeker als de zwangerschap vordert. Probeer eens lindebloesemthee ter ondersteuning in slaap te vallen. De thee is heel aangenaam om te drinken. Toegankelijk van smaak met een lichte hint van bloemen. Lindebloesem zit in ons pakket Relax Mama.

Cafeïnevrij

Honingbos, kamille en lindebloesem zijn op basis van kruiden. De theesoorten zijn allemaal cafeïnevrij en veilig om te drinken tijdens jouw zwangerschap. Ga je borstvoeding geven aan jouw kindje? Deze thee kan je ook drinken als jij borstvoeding geeft. Dikke tip van ons: zet een pot thee voor het slapen gaan, schenk de thee in een thermosfles en zet op jouw nachtkastje. Tijdens de nachtvoeding kan je fijn een kop warme thee drinken.

Online thee bestellen

Je bestelt honingbos, kamille en lindebloesem eenvoudig bij Mama-thee. Wij hebben gekozen voor heerlijke losse thee, zonder toevoegingen. Zo kan jij lekker genieten van pure thee zonder je zorgen te maken over wat voor toevoegingen er in de thee zitten. Pak je favoriete mok en theezeefje en geniet van de thee!

Delen
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen