Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Welke thee helpt tegen ochtendmisselijkheid?

Heb jij tijdens jouw zwangerschap last van misselijkheid? Je bent niet de enige! Ochtendmisselijkheid is een veel gehoord zwangerschapskwaaltje, vooral in het eerste trimester. Wist je dat sommige zwangere vrouwen ook op andere momenten gedurende de dag last hebben van misselijkheid? En dat de misselijkheid zich niet beperkt tot het eerste trimester, maar ook later in de zwangerschap aanwezig kan zijn?

Om de misselijkheid te verlichten worden verschillende adviezen gegeven. Bijvoorbeeld het eten van meerdere kleine maaltijden per dag en het vermijden van koolzuurhoudende dranken. Het drinken van kruidenthee helpt om klachten van misselijkheid te verlichten tijdens de zwangerschap. Maar welke thee helpt tegen ochtendmisselijkheid? Wij hebben de verschillende soorten kruidenthee voor jou op een rijtje gezet.

Gember tegen ochtendmisselijkheid

Gember wordt vaak aangeraden bij klachten van ochtendmisselijkheid en kan in dit overzicht dus niet ontbreken. Het heeft een verlichtende werking bij brandend maagzuur. Gember verlicht ochtendmisselijkheid en misselijkheid gedurende de dag. De thee is licht pittig van smaak. Gember is ook fijn om te drinken als jij een extra energieboost kan gebruiken. Je kan gember zowel vers als gedroogd gebruiken.
Wij hebben gemberthee opgenomen in het pakket Goedemorgen Mama.

Mama-thee - Gember tegen ochtendmisselijkheid


Citroenmelisse tegen ochtendmisselijkheid

Citroenmelisse verlicht ochtendmisselijkheid en misselijkheid gedurende de dag. Daarnaast heeft citroenmelisse een verlichtende werking als je last hebt van hoofdpijn. De thee heeft een lekker verfrissende en citroenachtige smaak.
Je vindt citroenmelisse terug in ons pakket Goedemorgen Mama.

Mama-thee - Citroenmelisse tegen ochtendmisselijkheid


Kamille tegen ochtendmisselijkheid

Kamille is een kruid dat veel positieve effecten heeft tijdens de zwangerschap. Het heeft een verzachtende werking op de maag. Dit helpt bij het verlichten van brandend maagzuur. Heb jij last van hoofdpijn? Kamille heeft een rustgevende werking waardoor klachten van hoofdpijn verminderen. De thee is heerlijk om in de ochtend en gedurende de dag te drinken. Ook fijn voor een moment van rust voor het slapen gaan. Kies je voor kamillethee? Wij raden aan om voor losse thee te kiezen en niet voor verpakte zakjes. De smaak bij verpakte zakjes kan wat muf zijn, niet lekker dus! De smaak van losse kamille is heerlijk zacht en aangenaam van smaak.
Wij hebben kamille opgenomen in ons pakket Relax Mama.

Relax Mama - Kamille


Bovenstaande informatie heeft jou hopelijk geholpen om een fijne thee te vinden tegen ochtendmisselijkheid. Wij zijn heel benieuwd welke thee jou heeft geholpen om misselijkheid tegen te gaan. Je kan hieronder een reactie achterlaten.

Delen
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen