Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.


Waarom een goede thermosfles onmisbaar is voor een zwangere vrouw of kersverse moeder

Ben jij zwanger en verwelkom jij binnenkort jouw kindje? Gefeliciteerd! Een heleboel dingen om te regelen en spulletjes om te kopen voor de baby. Heb jij een goede thermosfles al op jouw lijstje staan? Misschien niet het eerste product waar je aan denkt, maar wel een product waar jij veel aan zult hebben. Wij zetten de voordelen op een rijtje van een goede thermosfles tijdens jouw zwangerschap en na de bevalling.

Voordeel 1 thermosfles – Altijd warme thee

Tijdens jouw zwangerschap is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Dit doe je onder andere door voldoende water of thee te drinken. Zet een pot met jouw favoriete zwangerschapsthee en schenk deze in thermosfles. Zo heb jij de hele dag een warme kop thee binnen handbereik. Een thermosfles kun jij ook makkelijk meenemen als jij een dagje op pad gaat.

Ook na de geboorte van jouw kindje is het heel fijn om een thermosfles met thee in de buurt te hebben. Zeker in de kraamtijd is het fijn om jouw lichaam te verwarmen met warme dranken. Jij hebt jouw handen vol aan het verzorgen van jouw kindje. Geen tijd meer om uitgebreid een kopje thee te zetten en op te drinken. Zet een flinke pot thee en schenk deze in een thermosfles. Als jij een momentje hebt voor een kopje thee tussen de bedrijven door, kan je deze lekker warm uit de fles inschenken. Koude koppen thee zijn verleden tijd!

Mama-thee thermosfles zwangerschap


Voordeel 2 thermosfles – Ideaal bij borstvoeding

Als jij borstvoeding geeft aan jouw kindje, is het belangrijk om goed te drinken. Jouw lichaam heeft vocht nodig om moedermelk aan te maken. Veel vrouwen vinden het prettig om wat te drinken als zij de baby aangelegd hebben. Onze tip is om een goedgevulde thermosfles met thee in de buurt te hebben. Overdag zet je de thermosfles bijvoorbeeld bij de bank. In de nacht is het fijn om een fles bij jouw bed te hebben. Zo kan jij ’s nachts een warm kopje thee drinken. Jouw lichaam blijft lekker warm van de thee en zo ga jij niet met een koude buik slapen.

Voordeel 3 thermosfles – Klaarmaken van flesje

Ga jij op pad met jouw kindje en wil je onderweg een flesje maken? Een thermosfles is dan onmisbaar! In de fles neem jij makkelijk gekookt water mee. Neem ook een flesje koud water mee. Meng het hete water met het koude water voor de juiste temperatuur. Vaak is het even zoeken wat de juiste verhouding gekookt water en koud water is. Fijn om thuis even te proberen wat de juiste verhouding is. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan als jij onderweg bent.

Thermosflessen van Mama-thee

Na een lange zoektocht en heel veel testen hebben wij de fijnste thermosfles gevonden. De thermosflessen in ons assortiment zijn van het merk Chilly’s Bottle. Wij zetten even op een rijtje waarom wij fan zijn van deze thermosflessen:

  • De flessen behouden echt extreem goed de warmte. Warme dranken blijven tot 12 uur warm. Ideaal als jij ’s nachts warme thee wilt drinken tijdens het geven van borstvoeding
  • In verschillende maten verkrijgbaar. Wij hebben een klein formaat van 500ml (zo groot als een flesje water) en een groot formaat van 750ml (zo groot als een wijnfles). De thermosfles in klein formaat is heel handig mee te nemen voor onderweg!
  • De flessen worden niet warm van de buitenkant. Je kunt ze dus gerust in jouw tas meenemen als je een dagje op pad gaat. Een thermosfles in klein formaat (500ml) is perfect om mee te nemen in een tas.
  • De fles is gemaakt van hard materiaal. Daarom kan de fles tegen een stootje. Wel zo handig als jij veel om handen hebt.
  • Last but not least: de flessen hebben een mooi minimalistisch design. Het oog wil ook wat!

Wij raden aan om een aparte thermosfles te gebruiken voor thee en een aparte thermosfles voor het klaarmaken van een flesje. Kies bijvoorbeeld een thermosfles in klein formaat voor onderweg voor een flesje. En kies een groot formaat voor het warmhouden van theetjes.

De thermosflessen van Mama-thee zijn los te bestellen. Ook hebben wij diverse cadeaupakketten samengesteld voor een fijne prijs. Kies bijvoorbeeld voor een pakket met een grote thermosfles met 2 soorten thee naar keuze. Zo heb je meteen een goede thermosfles in huis en fijne thee om in de fles warm te houden.

Gebruik jij een thermosfles tijdens jouw zwangerschap of als mama? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in een reactie.

Delen
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen