Bestellingen worden binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Gratis verzending vanaf €59,95.

Moederdag – vergeet een zwangere vrouw niet

Nog even en dan is het Moederdag. Moederdag is hét moment om een moeder extra in het zonnetje te zetten. Maar vergeet zeker zwangere vrouwen niet! Zij verwelkomen binnenkort hun kindje en voelen zich al helemaal mama. En terecht! Geen idee wat leuk is om te geven aan een zwangere vrouw voor Moederdag? Wij zetten een paar cadeautips op een rijtje voor lekker thee. Gegarandeerd een leuk cadeautje!

 Relax Mama – kamille en lindebloesem

Dit pakket is geliefd bij vrouwen tijdens alle fases van de zwangerschap. Met deze heerlijke thee kom je lekker tot rust. Kamille is fijn voor een ontspannen moment, zowel overdag als ’s avonds. Lindebloesem helpt de slaap te bevorderen. Fijn om ’s avonds voor het slapen te drinken. Gun je een aanstaande mama een moment van ontspanning? Dan is het pakket Relax Mama zeker een goede keuze! Ook voor kersverse mama’s is dit een leuk cadeau. Na de bevalling blijf je met deze thee goed gehydrateerd. Deze thee is prettig om tijdens het voeden van de baby te drinken, ook tijdens het geven van nachtvoeding.  

Moederdag zwangere vrouw Mama-thee


Rooibos Mama – honingbos en groenbos

Zowel honingbos als groenbos zijn heerlijk aangenaam van smaak. Een fijne afwisseling op het drinken van andere thee of van water. Beide soorten thee zijn lekker om overdag en ’s avonds te drinken. Heerlijk even ontspannen met een kop thee. Honingbos is ook geschikt om eenvoudig zelf ijsthee mee te maken. Je vindt hier ons favoriete recept voor ijsthee met citroen. Ook voor kinderen is deze ijsthee lekker om te drinken. Echt een thee voor het hele gezin! Rooibos Mama is zeker leuk om cadeau te geven voor Moederdag.

Ready Mama – frambozenblad en moringa

Komt de uitgerekende datum voor de zwangere vrouw al wat dichterbij? Dan is het pakket Ready Mama het perfecte cadeau om te geven. Dit pakket bevat frambozenbladthee en moringa. Deze thee soorten ondersteunen het lichaam in de voorbereiding op de bevalling. De thee is geschikt om vanaf week 37 van de zwangerschap te drinken. Het pakket Ready Mama is een welkom cadeau voor iedere zwangere vrouw.

Bestel jouw Moederdagcadeau eenvoudig bij Mama-thee

Bovenstaande theepakketten zijn eenvoudig te bestellen bij Mama-thee. Al onze thee is losse thee. Dat betekent dat je een theezeefje of theezakje nodig hebt om de thee klaar te maken. Wil je een theepakket met theezeefje cadeau doen? Bekijk dan ons cadeaupakket XS.
Wij kunnen het cadeautje direct naar de ontvanger sturen. Tijdens het bestelproces kun jij het juiste verzendadres opgeven.  

Wij zijn benieuwd welke thee jij cadeau gaat doen voor Moederdag!

Delen
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen